Küldetés, filozófia

A BioGaia azért kutat és fejleszt, hogy fogyasztóinak klinikailag hatékony, egészséges, szabadalmaztatott és felhasználóbarát probiotikus termékeket kínáljon.

Célunk, hogy innovatív vezetői és hiteles, elismert szakértői legyünk a bélflóravédelemnek. Ezzel a küldetéstudattal fejlesztünk hatékony és egészséges termékeket; támogatunk és vezetünk újító célú kutatásokat; tervezünk rugalmasan, a fogyasztói igényekhez igazodó, felhasználó- és környezetbarát termékeket, csomagolásokat. Értékesítői hálózatunkat világszerte megbízható, elismert disztribútorok alkotják.

Mindenhol a világon, így Magyarországon is olyan értékesítői és szakértői partnereket választunk magunk mellé, akik méltán képviselik maguk is a természetes hatóanyagú, a folyamatos és a fogyasztói igényekhez mindenkoron igazodó termékfejlesztés mellett elkötelezett, a probiotikus piac jeles képviselőit is inspiráló, szakértő vállalat, a BioGaia értékeit.

Ígéreteink

Nem csak magukat a termékeket és a benne lévő L. reuteri Protectis®-t, de a BioGaia ProTectis® Baby cseppek praktikus cseppformátumát és a BioGaia ProTectis® Junior rágótabletta finom narancs, illetve eper ízét is az örökmozgók szükségleteire fejlesztettük ki. A termékek D-vitaminos változataival pedig azt a plusz gondoskodást is megadhatjuk a gyermekeknek, amelyet a szervezetük – egyéb D-vitaminforrás hiányában – igényel.

A BioGaia ProTectis® termékek egyetlen baktériumtörzset tartalmaznak: a Lactobacillus reuteri Protectis®-t – amely egyedül a BioGaia termékekben található meg.

A BioGaia termékekben található baktériumtörzset, a Lactobacillus reuteri Protectis® DSM 17938-at anyatejből izolálták, és természetes közege az emberi szervezet.

 

Világszerte a gyermekek körében a legtöbbet vizsgált baktériumtörzs a L. reuteri Protectis®: 174 klinikai vizsgálatot végeztek a mai napig, mintegy 14 700 fő részvételével.

Ajánlataink

születéstől fogva adható

kólika, hasmenés és antibiotikum-kúra esetén

3 éves kortól adható

hasmenés, antibiotikum-kúra és

közösségbe lépés előtti

immunrendszer-erősítés esetén