Küldetés, filozófia

A BioGaia azért kutat és fejleszt, hogy fogyasztóinak klinikailag hatékony, egészséges, szabadalmaztatott és felhasználóbarát probiotikus termékeket kínáljon.

Célunk, hogy innovatív vezetői és hiteles, elismert szakértői legyünk a bélflóravédelemnek. Ezzel a küldetéstudattal fejlesztünk hatékony és egészséges termékeket; támogatunk és vezetünk újító célú kutatásokat; tervezünk rugalmasan, a fogyasztói igényekhez igazodó, felhasználó- és környezetbarát termékeket, csomagolásokat. Értékesítői hálózatunkat világszerte megbízható, elismert disztribútorok alkotják.

Mindenhol a világon, így Magyarországon is olyan értékesítői és szakértői partnereket választunk magunk mellé, akik méltán képviselik maguk is a természetes hatóanyagú, a folyamatos és a fogyasztói igényekhez mindenkoron igazodó termékfejlesztés mellett elkötelezett, a probiotikus piac jeles képviselőit is inspiráló, szakértő vállalat, a BioGaia értékeit.

Ígéreteink

Nem csak magukat a termékeket és a benne lévő L. reuterit, de például a BioGaia ProTectis Baby cseppek praktikus cseppformátumát és a BioGaia ProTectis Junior rágótabletta finom narancs, illetve eper ízét is az örökmozgók szükségleteire fejlesztettük ki. A BioGaia Protectis Felnőtteknek rágótablettát pedig a kamaszok és a felnőttek D-vitamin-igényeire szabtuk.

A BioGaia termékekben található élóflóra, a Lactobacillus reuteri Protectis® DSM 17938 humán eredetű baktériumtörzs, amelyet anyatejből izoláltak.

A Lactobacillus reuteri Protectis és a Lactobacillus reuteri ATCC PTA 6475 természetes közege az emberi szervezet: mindkét baktériumtörzsünk az ember természetes bélflórájának a része.

Világszerte az egyik legtöbbet vizsgált baktérium a L. reuteri: 184 klinikai vizsgálatot végeztek a mai napig, mintegy 15 500 fő részvételével.

Ajánlataink

születéstől fogva adható

kólika, hasmenés és antibiotikum-kúra esetén

3 éves kortól adható

hasmenés, antibiotikum-kúra és

közösségbe lépés előtti

immunrendszer-erősítés esetén