Küldetés, filozófia

A BioGaia azért kutat és fejleszt, hogy fogyasztóinak biztonságos, szabadalmaztatott és felhasználóbarát élőflórás készítményeket kínáljon.

Célunk, hogy innovatív vezetői és hiteles, elismert szakértői legyünk a bélflóravédelemnek. Ezzel a küldetéstudattal fejlesztünk egészséges termékeket; támogatunk és vezetünk újító célú kutatásokat; tervezünk rugalmasan, a fogyasztói igényekhez igazodó, felhasználó- és környezetbarát termékeket, csomagolásokat. Értékesítői hálózatunkat világszerte megbízható, elismert disztribútorok alkotják.

Mindenhol a világon, így Magyarországon is olyan értékesítői és szakértői partnereket választunk magunk mellé, akik méltán képviselik maguk is a természetes baktériumtörzset alkalmazó, a folyamatos és a fogyasztói igényekhez mindenkoron igazodó termékfejlesztés mellett elkötelezett, a probiotikus piac jeles képviselőit is inspiráló, szakértő vállalat, a BioGaia értékeit.

Ígéreteink

A BioGaia termékekben található élőflóra, a L. reuteri Protectis® DSM 17938 humán eredetű baktériumtörzs, amelyet anyatejből izoláltak, és természetes élettere az emberi bélflóra. Születéstől fogva biztonsággal adható.

A L. reuteri Protectis és a L. reuteri ATCC PTA 6475, illetve a L. reuteri ATCC PTA 5289 természetes közege az emberi szervezet: mindkét baktériumtörzsünk az ember természetes bélflórájának a része.

Világszerte az egyik legtöbbet vizsgált baktérium a L. reuteri: 224 klinikai vizsgálatot végeztek a mai napig, mintegy 18 000 fő részvételével.

A BioGaia svéd biotechnológiai vállalat, amely a világ vezető szakértőivel, kutatóival együttműködve fejleszti termékeit. Több mint 30 éve a világ élvonalában.